Med SubReader appen kan du få læst underteksterne højt gennem et par hovedtelefoner, så du er den eneste der hører oplæsningen.

SubReader er gratis at benytte for biografens gæster.

Du skal forberede dig inden du tager hjemmefra

  1. Download Appen ’SubReader’ fra GooglePlay til Android mobiler eller fra AppStore til iPhones. Der skal svares ’Tillad’ til spørgsmålet om Appen må tage billeder og optage video.

  2. Aktiver Appen ved at logge ind, enten via Facebook eller med en mailadresse. Vælg versionen ’Brug gratis i biografen’ (og ikke ’Home’ som der skal betales for). Der sendes en mail til den opgivne mailadresse. Denne mail skal åbnes og Aktiverings knap indtrykkes. SubReader er nu klar til brug i Bio.
  3. Sørg for at mobilen er fuldt opladet. Appen bruger en del strøm.
  4. Husk at medbringe headset/hovedtelefon til din telefon.

Når du er i biografen er det let at koble dig på:

  1. Tilslut dig biografens gæste-WiFi og vælg netværket ’SubReader’ - password oplyses i biografen

  2. Åbn SubReader Appen og scan QR koden der står på baren i cafeen.
  3. Der vises nu en skærm med teksten ’Ringe Bio Sal 1’ og SubReader er klar til brug.
  4. Sæt mobilen på ’lydløs’ eller ’forstyr ikke’. Dette vil slukke for ringetone og alarm, men ikke for medie lyden som høres i hovedtelefon. Tilslut et sæt hovedtelefoner til mobilen og tag en hovedtelefon i det ene øre (således at det stadig vil være muligt at høre det generelle lydbillede i filmen). Under forestillingen vil alle undertekst blive læst op i hovedtelefonen. Lydstyrken reguleres på mobilen på normal vis. Appen har endvidere en mulighed for at regulere hastigheden af oplæsningen. Tryk i øverste højre hjørne.

Læs mere på Subreader's hjemmeside / FAQ