Åbningstider

De fleste aften forestillinger viser vi kl. 19:30 - ved særlige arrangementer eller filmtyper kan vi have andre spilletider.

Caféen, billetsalget og telefonen er bemandet i timen op til alle forestillinger.

Du er velkommen til at ringe til billetsalget på 62 62 12 18 og bestille - der tillægges 5 kr. i gebyr pr. bestilling.

I billetsalget kan du også købe gavekort. Når du køber dit gavekort i biografen, får du det i et pænt omslag, samt med kuvert.

På udvalgte aftener er caféen også åben efter filmen; se særlig annoncering om dette på forsiden.

Billetkøb og -bestilling

Til de fleste forestillinger tilbyder vi mulighed for både at bestille og købe billetter på hjemmesiden. Få mere vejledning her.

Til enkelte film vil der dog ikke være mulighed for at købe billetter - dette kan skyldes krav om bestemte billettyper til den pågældende forestilling.

Til disse forestillinger vil det dog stadig være muligt at bestille pladser via hjemmesiden eller ved at ringe til billetsalget.

For brug af handicap pladser, se mere her.

Parkering nær Ringe Bio

På kortet til højre, ses biografen som den blå firkant, beliggende Østergade 5.

Lige overfor biografen er der et lille antal pladser reserveret til el-biler (lysegrønne), samt øvrige til brændstof biler.

Bag biografen ligger SuperBrugsens store parkeringsplads. Indkørsel sker fra Stationsvej. Vær opmærksom på at der er ensrettet på parkeringspladsen. Også hér er der et antal pladser som er reserveret til el-biler (lysegrønne). Der er desuden 2 handicap parkeringspladser lige bag biografen.

De øvrige parkeringspladser i byen ligger en kort gåtur fra biografen. Pladser med betaling er hvide med rød skravering på kortet.

Vær opmærksom på skiltning vedrørende tider og maks. parkeringslængde på de lokale pladser.