Arrangementer i biografen

Alle kan afholde et arrangement i biografen. I overensstemmelse med biografens politik skal arrangementet omfatte visning af en film.

Arrangementer afholdes primært uden for de faste spilletidspunkter. I princippet kan alle nyere film vises.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at afholde et arrangement i Ringe Bio, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

 

Rabat på billetprisen

Der findes forskellige rabatordninger i Ringe Bio.

Det er muligt at opnå rabat ved køb af et større antal billetter ad gangen enten til én forestilling eller til forskellige forestillinger (se også under øvrige afsnit på denne side).
Det er også muligt at leje hele salen til en fast pris; der er 96 pladser i salen.

Der kan være enkelte film, hvortil rabatordningerne ikke gælder. Dette bestemmes af de udlejere, vi forhandler med.

For at opnå rabat skal billetterne bestilles og betales forud.

 

Grupperabat

Grupperabat gælder primært billetter til én forestilling og den omfatter ikke premierefilm.

Vejledende rabat til én bestemt forestilling:

 20 – 49 billetter: 5 kr. pr. billet

 50 – 96 billetter: 10 kr. pr. billet

 

Køb af et større antal billetter

Rabat kan også opnås ved køb at et større antal billetter (min. 50), der er gyldige i en given periode. Fx kan virksomheder, personaleforeninger og andre have ønske om at tilgodese deres medarbejdere. Disse billetter gælder også til premierefilm. Kontakt os gerne med jeres ønsker.

 

Børnefødselsdage

Vi får ofte forespørgsler, om det er muligt at holde børnefødselsdage i biografen, og det er det selvfølgelig. Børn er velkomne i caféen før en forestilling. Biografen kun har én sal og én café, og derfor kan vi ikke tilbyde et særskilt rum til børnene – men vi kan opstille café bordene, så børnene sidder samlet i caféen.

I forbindelse med ordinære forestillinger kan vi tilbyde en ”fødselsdagspakke” med sodavand, lille popcorn og en slikpose til fordelagtig pris á 45 kr., eller inklusiv film á 120 kr. Kontakt os gerne med jeres ønsker.

Hvis I er flere end 20, er der mulighed for rabat (se nærmere under Rabat på billetprisen).

Hvis I ønsker en privat lukket forestilling, kan det sagtens arrangeres. Det vil dog typisk koste fra 3000 kr. og opad. Prisen afhænger af filmvalg, og skyldes at vi ofte skal leje en film specielt til arrangementet, og at vi samtidig ikke har andre gæster.