Køb dit print-selv gavekort her

Gavekort til Ringe Bio kan du købe på et valgfrit beløb.

Gavekortene sælges også i biografens billetsalg i timen op til alle forestillinger. Når du køber dit gavekort i biografen, får du det i et pænt omslag, samt med kuvert.

"Mad og Bio" billetter

Mad og Bio er en kombineret billet til en valgfri film i Ringe Bio samt en lækker middag på en udvalgt restaurant i Ringe.

Billetten er gyldig i fire måneder fra købsdato, og du kan frit vælge, om du vil spise og se film samme dag eller på to forskellige dage.

Billetten kan du købe i Ringe Bio når billetsalget er åbent, samt på restauranten.

  • "Thaisen Ma'hus" byder på den fynske burger - 240 kr. inkl. bio-billet
  • "Gluds Café" byder på en lille fadøl - 100 kr. inkl. bio-billet

 

Åbningstider

De fleste aften forestillinger viser vi kl. 19:30 - ved særlige arrangementer eller filmtyper kan vi have andre spilletider.

Telefonen, billetsalget og caféen er bemandet 1 time før hver forestilling.

Betalingsmuligheder

Vi tager imod Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay samt kontanter.

Betaling med betalingskort kan ske trådløst, mens du med MobilePay scanner QR koden på terminalen.

Når du bestiller eller køber via hjemmesiden

Vær opmærksom på at du får gennemført hele forløbet...

Bestilling: Du skal til slut se en side, hvor der blandt andet står "Reservation gennemført på [dit telefonnummer]." Du modtager også en mail med oplysningerne. I mail'en er der knapper, som du kan klikke på, hvis du ønsker at afbestille din reservation eller købe den.

Køb: Du skal til slut se en side, hvor der blandt andet står "Køb gennemført på [dit telefonnummer]". Du modtager også en mail med oplysningerne.

Bemærk: Hvis du har købt billetter via hjemmesiden, og bliver forhindret til forestillingen, kan du få billetterne refunderet ved at kontakte biografen inden forestillingen afholdes.

Købte billetter kan flyttes til anden placering i salen ved samme forestilling - ønsker du dit køb flyttet til en anden forestilling, returnerer vi de købte billetter, og du kan bestille eller købe nye.

Billetkøb og -bestilling

Til de fleste forestillinger tilbyder vi mulighed for både at bestille og købe billetter på hjemmesiden. Til enkelte film eller arrangementer vil der dog ikke være mulighed for at købe billetter. Dette skyldes, at der er særlige vilkår til den pågældende begivenhed. Til disse forestillinger vil det dog stadig være muligt at bestille pladser via hjemmesiden.

Danske film viser vi i udgaver både med og uden danske undertekster. Når du klikker dig ind på filmen, hvor alle spille tider vises, er de to udgaver af filmen og deres spille tider delt op på to faner. Fanerne finder du lige under filmens trailer, så du kan vælge den udgave og dato som du ønsker.

Du er også velkommen til at ringe til billetsalget på 62 62 12 18 og bestille - telefonen er bemandet 1 time før hver forestilling, der tillægges 5 kr. i gebyr pr. bestilling. Billetsalget og caféen i biografen er ligeledes åbent 1 time før hver forestilling hvis du vil købe billetter eller gavekort.

Specielt for Biografklub Danmark billetter

Du kan også købe billetter til Biografklub Danmarks film via hjemmesiden. For at bruge din rabat kupon skal du indtaste nummeret på hver kupon undervejs i forløbet; vær opmærksom på at du skal vælge den grønne knap "Køb med Biografklub Danmark" når du er klikket ind på forestillingen og ser salen. Så kommer du frem til at kunne indtaste kupon numrene.

Hvis en forestilling bliver aflyst, eller flyttet...

 - Hvis du har haft reserveret billetter, bliver din reservation slettet

 - Har du købt billetter via hjemmesiden, bliver billetternes pris refunderet automatisk til din kreditkort konto

 - Har du købt billetter i billetsalget, kan du få refunderet billetterne i billetsalget.

I begge tilfælde kan du bestille eller købe igen når filmen så kommer på programmet.

Gavekort og udløbsdato

Vores gavekort har 3 års gyldighed i henhold til gældende lovgivning. Hvis gavekortet udløber uden at være anvendt inden for 3 år, kan det desværre ikke anvendes længere.