Ringe bio Børne- og ungdomsfilmklub sæson 2021-22

Ringe Bios Børnefilmklub er en frivilligt drevet forening, som er et udvalg under Ringe Bio. Vi har vist børnefilm siden 2004 og er medlem af Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (DaBUF). Generalforsamling holdes sammen med Ringe Bio en gang årligt i februar måned.

Vi vil gerne give børn og unge mulighed for at komme i biografen og se vedkommende film i fællesskab.

Efter en sæson med begrænsninger og restriktioner er vi tilbage som normalt og vi glæder os til at byde jer alle velkommen i Ringe Bio. Vi vil dog fortsat være opmærksom på Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

I Børnefilmklubben har vi i år besluttet at stille hold 3 (10 -14 år) i bero, idet der har været manglende tilslutning de seneste sæsoner. Vi er derfor gået i tænkeboks sammen med Ringe Bio om, hvordan vi kan tilgodese denne aldersgruppe.

Alle film vises i Ringe Bio, Østergade 5, 5750 Ringe - Se programmet hér på hjemmesiden

Kontakt via tlf. 30259629 eller mail til boernefilm@ringebio.dk

Mette Bredahl (formand), Bodil Kristensen, Konrad Sarna, Pernille Tandrup, Tenna Wahl, Vivi Braas

 

Indmeldelse for sæson 2021-22

Medlemskab tegnes for en sæson:

Tilmelding : Fra d. 1.september hér via hjemmesiden - udfyld tilmelding og indsend ved at klikke hér

Hold 1 for de 3-5 årige: 100 kr. for 5 filmpakker med små korte film; barnet kan gratis følges med en voksen.

Hold 2 for de 6-10 årige: 175 kr. for 5 film

Forældre og andre voksne er meget velkomne til at købe medlemskab for samme pris og se filmene sammen med børnene.

Betaling: Vi kan desværre ikke integrere betalingen i selve hjemmesiden. Betal med MobilePay på din telefon efter at du har tilmeldt dig. 

Du kan også registrere dit medlemskab i biografen ved forestillingernes start d. 25. september fra kl. 9.00. I biografen kan du betale med MobilePay og kontanter. 

Medlemskort udleveres ved 1. forestilling. Medlemskortet er personligt og medbringes til alle forestillinger.

 

Program

Hold 1

Lørdag 25. september kl. 10

8 små film hvor vi følger to fugleunger, Rita skal lære krokodille at fiske og Prik og Plet laver mad og roderi i køkkenet. Mops og Ollie bor på en planet, leger og samler ting men bliver uvenner, men det går ikke. Den lille hund Aston har snart fødselsdag, og så er der Fåret der keder sig i flokken og stikker af, men ingen savner hende, og vi skal møde Torben der hader havregrød og om den Mægtige Maskine der maler hvide striber på vejene

Lørdag 30. oktober kl. 10

8 små film hvor vi skal møde Den stakkels lille prinsesse der pludselig ikke får hvad hun peger på, og om Su der kommer fra Kina og ikke har lært dansk, men gerne vil have legekammerater. Så er der Zebraen Ztrewer, sejeste danser på savannen der hopper i søen og striberne forsvinder, imens spinder Edderkoppen sit spind og fanger en flue, og så skal vi høre Theodors Oldefar fortælle ”Tykke-historie” fra dengang han var barn. Peter Pix får problemer med skoen og Cirkeline leger Kanonfotograf

Lørdag 27. november kl. 10

Så er det snart jul og vi skal se 7-8 små film hvor bl.a. Rita og Krokodilleholder bager kager til jul, og måske bliver det også snevejr så de kan komme ud og kælke. Den lille hundehvalp Snowy har mistet sin mor, er ked af det og flakker alene rundt, men heldigvis møder han to børn. Vitello har hørt at uartige børn ikke får julegaver, men hvis han nu pakker en vidunderlig gave ind til sin mor, så er han da en artig dreng? Lillefinger og Lillebror skal pynte juletræ og det samme skal Cirkeline sammen med sine venner og det skal vi og mange andre også… GOD JUL!!

Lørdag 8. januar kl. 10

6 små film + lidt ekstra. Et lille Havvæsen lærer at fange fisk af Frøen, og en lille pige er med sin bedstefar ude og hænge et fuglehus op da hun taber sin vante, og hjemme hos Ernst er der sprunget et vandrør og Ernst vil gerne hjælpe. Vi møder igen Vitello som aldrig har set en skør Hamster men det kommer han til, og så er der Odd der er anderledes fordi hans hoved er skrøbeligt som er æg og han tør ikke lege; men så møder han Gunn.

Lørdag 5. februar kl. 10

5 små film og det er stadig frostvejr og Ernst og Mor går til søen hvor Ernst står på skøjter og møder en Skøjteprinsesse, og så er der Gud der skabte himlen og jorden og derefter gik på pension, men verden er stadig forunderlig - også i Helmuth Olsens mave, og vi møder drengen Aston der kan li` at samle sten - rigtig mange sten og snart bliver det forår og vi skal med den lille sommerfuglefamilie på picnic i skoven, men man skal passe på sommerfuglegangere.

Hold 2

Lørdag 25. september kl. 12

Raya og den sidste drage

I filmen følger vi den ensomme kriger Raya fra Fantasy-riget Kumandra. Da en ond magt truer riget, er det op til den enlige kriger Raya at opspore den legendariske drage for at samle det splittede rige og dets folk.

Vises kun i børnefilmklubberne.

1t. 47min.

Lørdag 30. oktober kl. 12

Flyvende farmor

Flyvende farmor er en dansk film fra 2001. Filmen handler om en ung pige, som sammen med sin lidt tossede farmor tager ud for at finde farfaren, der forsvandt med sin postflyver for mange år siden.

1t. 17 min.

Lørdag 27. november kl. 12

Malous jul

Malou kommer i plejefamilie hos juleglade Bibi og Leif på den lille ø, Lunø. Stemningen er mildt sagt presset. Malou hader både julen, øen og plejeforældrene.

1t. 28 min.

Lørdag 8. januar kl. 12

Uuups! Dyr over bord

Filmen handler om bedstevennerne Fini og Lea, der er ombord på Noahs ark.

1t. 25 min.

Lørdag 5. februar kl. 12

Lassie kommer hjem

Lassie kommer hjem er en ny film fra 2020 om den populære familiehund.

1t. 40min.