Kære gæster i Ringe Bio

Biografen følger til enhver tid de retningslinjer som er udstukket fra myndighederne. Det er disse retningslinjer du kan læse her på siden.

Vi vil gøre alt for at både I som gæster og vores frivillige i biografen kan føle sig trygge, og dermed kunne slappe af og nyde dét igen at kunne gå i biografen og se en god film på det store lærred.

Indtil videre gælder at du skal medbringe gyldigt corona pas og ID, eller være gyldigt undtaget, for at kunne bruge biografen. Klik her for at læse om reglerne for corona pas på coronasmitte.dk

Vi opfordrer til at I så vidt muligt køber og betaler billetter hjemmefra via hjemmesiden - herved får vi mindst mulig kø i bio.
Specielt for Biografklub Danmark gælder, at I også til disse film kan købe hjemmefra - I skal blot undervejs i forløbet indtaste jeres kupon numre et ad gangen. Se mere vejledning til dette under punktet "Gavekort og billetter".

Hjælp os med at overholde reglerne, og få det til at fungere rent praktisk.

I biografen har vi gjort trafikken ensrettet, forbi café salget, og videre til billet. Brug venligst den opstillede sprit til jeres hænder ved ankomst.

Der vil ikke være mulighed for ophold i cafeén, men I kan købe drikkevarer og slik; vi beder om at I efter at I har købt billetter eller vist dem I allerede har til den frivillige, tager jeres evt. varer med, og nyder dem i salen på jeres pladser.

Vores billetsystem skaber automatisk et sædes afstand mellem de enkelte bestillinger, og der er over 1 meter imellem rækkerne, som er den afstand der for tiden anbefales.

Når filmen er færdig, beder vi jer om stadig at holde afstand, og benytte nødudgangen nederst til højre i salen.

Alle berøringsflader i biografen bliver rengjort efter hver film, ligesom den almindelige rengøring i biografen også er øget.

Velkommen i biografen