Kære gæster i Ringe Bio

Som følge af den øgede udbredelse af Corona virus, og den besluttede nedlukning af mange samfundsaktiviteter herunder kulturtilbud, er biografen midlertidigt lukket.

Indtil denne midlertidige lukning, har biografen i sit daglige virke fulgt de retningslinjer som er udstukket fra myndighederne. Det er disse retningslinjer du kan læse her på siden.

Når biografen forhåbentlig snart igen kan genåbne, vil vi til enhver tid følge gældende regler, og denne side vil blive opdateret, så du kan holde dig orienteret.

   ---   ---   ---   ---   ---

Vi vil gøre alt for at både I som gæster og vores frivillige i biografen kan føle sig trygge, og dermed kunne slappe af og nyde dét igen at kunne gå i biografen og se en god film på det store lærred.

For at overholde myndighedernes anbefalinger, har vi iværksat en række tiltag, som vi beder dig som gæst om at hjælpe til med at overholde, og få til at fungere rent praktisk.

Vi opfordrer til at I så vidt muligt køber og betaler billetter hjemmefra via hjemmesiden - herved får vi mindst mulig kø i bio.
Specielt for Biografklub Danmark gælder, at I også til denne film kan købe hjemmefra - I skal blot undervejs i forløbet indtaste jeres kupon numre et ad gangen.

Når I opholder jer på biografens område, skal I bære mundbind eller visir - undtaget herfra er når I sidder på jeres plads i salen. (Gælder fra torsdag 29/10-2020)

I biografen har vi gjort trafikken ensrettet, forbi café salget, og videre til billet. Brug venligst den opstillede sprit til jeres hænder ved ankomst.

Der vil ikke være mulighed for ophold i cafeén, men I kan købe drikkevarer og slik; vi beder om at I efter at I har købt billetter eller vist dem I allerede har til den frivillige, tager jeres evt. varer med, og nyder dem i salen på jeres pladser.

Vores billetsystem skaber automatisk et sædes afstand mellem de enkelte bestillinger, og der er over 1 meter imellem rækkerne, som er den afstand der for tiden anbefales.

Når filmen er færdig, beder vi jer om stadig at holde afstand, og benytte nødudgangen nederst til højre i salen.

Alle berøringsflader i biografen bliver rengjort efter hver film, ligesom den almindelige rengøring i biografen også er øget.

Velkommen i biografen